dilluns, 16 d’abril del 2018

Super testing BV10


Amb motiu del 10 aniversari de Biodiversitat Virtual s’han organitzat, al llarg de tot l’Estat espanyol, una sèrie de testings per divulgar la interessant activitat d’aquesta plataforma ciutadana. I en Vallada també en farem el dissabte 28 d'abril.

S’anomenen “testings” perquè és una manera de “testar” la biodiversitat de la zona en la qual es realitza, mitjançant la participació de fotògrafs aficionats a la natura (plantes, insectes, rèptils, etc.) que pugen les fotos a la plataforma, on experts en cada tema les identifiquen. Els autors de les fotografies mantenen sempre els drets sobre les imatges.  

Què és Biodiversitat Virtual?

Biodiversitat Virtual és una Plataforma ciutadana que recopila dades on line de la biodiversitat a través de la fotografia digital georeferenciada, amb la finalitat de desenvolupar el coneixement de la biodiversitat, divulgar la seua importància i conservar el nostre patrimoni natural.

Tot això necessita de la participació directa i independent de la ciutadania en un projecte finançat i gestionat per l’Associació sense ànim de lucre Fotografia i Diversitat que es regeix per un codi ètic de comportament en el medi natural

Per participar amb aquest projecte només cal omplir un formulari de registre per poder pujar les imatges a qualsevol galeria (plantes, insectes, rèptils, etc.) o pots implicar-te més i fer-te’n soci col·laborador amb una quota de 12 € anuals.

Et convidem, si t’abelleix, a participar en el testing que estem preparant per a l’últim cap de setmana d’abril. Animeu-se !!

Per inscripcions, més informació i opcions d'allotjament envia un e-mail a Fani Martinez: son_vivot@hotmail.com 

en este enllaç esta tota la informació

i en este + info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...